Västra Götaland

Hej!
Här hittar du information om Skogen i Skolan i Hallands, Jönköpings och Västra Götalands län. Ansvarig är Daniel Thorell, som även är skogskonsulent på Sveriges skogliga myndighet Skogsstyrelsen.

Fokus i vår verksamhet ligger på att hålla skogsdagar för lärare och lärarstudenter. Under våra skogsdagar får deltagarna testa konkreta övningar inom flera olika ämnen. Syftet med skogsdagarna är dels att inspirera till att använda skogen som ett klassrum för skolans alla ämnen, dels att sprida kunskap om skog och skogsbruk. Låter det intressant? Kontakta oss gärna!

Artiklar för Västra Götaland

Daniel Thorell är regionsamordnare i Skogen i Skolans region Västra Götaland. Han är också nationell samordnare inom Skogsstyrelsen där han arbetar som Skogskonsulent. - Våra aktiviteter visar hur lärare och lärarstudenter kan göra praktiska övningar utomhus.

Samordnare i Västra Götaland

Styrgrupp