Västra Götaland

Region Västra Götaland består av Hallands, Jönköpings och Västra Götalands län. Fokus i vår verksamhet ligger på att hålla skogsdagar för lärarstudenter och lärare. Under våra skogsdagar får deltagarna testa konkreta övningar inom flera olika ämnen. Syftet med skogsdagarna är dels att inspirera till att använda skogen som ett klassrum för skolans alla ämnen, dels att sprida kunskap om skog och skogsbruk. Låter det intressant? Konatakta oss gärna!

Artiklar för Västra Götaland

Nu genomförs konferensen Ute är inne för sjätte gången den 29-30 augusti 2019. Här finns massor av inspiration för mer lärande utomhus i skola och förskola. Lyssna på inspirerande föreläsningar, diskutera vinsterna med fysiskt aktiva barn och elever och hur vi kan planera och bygga...

Kontaktpersoner i Västra Götaland

Samordnare