Västra Götaland

Hej!
Här hittar du information om Skogen i Skolan i Hallands, Jönköpings och Västra Götalands län. Ansvarig är Daniel Thorell, som även är skogskonsulent på Sveriges skogliga myndighet Skogsstyrelsen.

Fokus i vår verksamhet ligger på att hålla skogsdagar för lärare och lärarstudenter. Under våra skogsdagar får deltagarna testa konkreta övningar inom flera olika ämnen. Syftet med skogsdagarna är dels att inspirera till att använda skogen som ett klassrum för skolans alla ämnen, dels att sprida kunskap om skog och skogsbruk. Låter det intressant? Kontakta oss gärna!

Artiklar för Västra Götaland

Nu genomförs konferensen Ute är inne för sjätte gången den 29-30 augusti 2019. Här finns massor av inspiration för mer lärande utomhus i skola och förskola. Lyssna på inspirerande föreläsningar, diskutera vinsterna med fysiskt aktiva barn och elever och hur vi kan planera och bygga...

Kontaktpersoner i Västra Götaland

Samordnare