Västra Götaland

Hej!
Här hittar du information om Skogen i Skolan i Hallands, Jönköpings och Västra Götalands län. Ansvarig är Daniel Thorell, som även är skogskonsulent på Sveriges skogliga myndighet Skogsstyrelsen.

Fokus i vår verksamhet ligger på att hålla skogsdagar för lärare och lärarstudenter. Under våra skogsdagar får deltagarna testa konkreta övningar inom flera olika ämnen. Syftet med skogsdagarna är dels att inspirera till att använda skogen som ett klassrum för skolans alla ämnen, dels att sprida kunskap om skog och skogsbruk. Låter det intressant? Kontakta oss gärna!

Artiklar för Västra Götaland

Nu har vi lanserat Skogen i Skolans digitala läromedel – Skogslektioner. Under snart 50 år har vi försett lärare med verktyg för att arbeta med utomhuspedagogik. Det har gjort att hundratusentals barn har fått vistas i och skapa en god relation till skogen. Med det nya läromedlet...

Samordnare i Västra Götaland

Styrgrupp