Västra Götaland

Hej!
Här hittar du information om Skogen i Skolan i Hallands, Jönköpings och Västra Götalands län. Ansvarig är Daniel Thorell, som även är skogskonsulent på Sveriges skogliga myndighet Skogsstyrelsen.

Fokus i vår verksamhet ligger på att hålla skogsdagar för lärare och lärarstudenter. Under våra skogsdagar får deltagarna testa konkreta övningar inom flera olika ämnen. Syftet med skogsdagarna är dels att inspirera till att använda skogen som ett klassrum för skolans alla ämnen, dels att sprida kunskap om skog och skogsbruk. Låter det intressant? Kontakta oss gärna!

Artiklar för Västra Götaland

Region Västra Götaland använder sig av skolskogsryggsäckar vid sina skogsdagar för lärare i Göteborgsområdet. - Lärarna får ta rollen som elever och testa ryggsäckens övningar i praktiken vilket har varit mycket uppskattat, säger Daniel Thorell, Regionsamordnare.

Samordnare i Västra Götaland

Styrgrupp