Kalendarium för Östra Götaland

Tid Plats Linköping Konsert & Kongress
Skapad av Skogen i skolan Mer info

Välkommen att träffa Skogen i Skolan på LäroMedia Bokhandels inspirationsdag i Linköping den 15 april 2020. Vi visar och delar ut av våra läromedel, demonstrerar skolskogsryggsäcken samt berättar om de kostnadsfria inspirationsträffar vi erbjuder. Mer information hittar du här.

Tid Plats HBG Arena
Skapad av Skogen i skolan Mer info

Välkommen att träffa Skogen i Skolan på LäroMedia Bokhandels inspirationsdag i Helsingborg den 25 mars 2020. Vi visar och delar ut av våra läromedel, demonstrerar skolskogsryggsäcken samt berättar om de kostnadsfria inspirationsträffar vi erbjuder. Mer information hittar du här.

Tid Plats Stadionmässan
Skapad av Skogen i skolan Mer info

Välkommen att träffa Skogen i Skolan på LäroMedia Bokhandels inspirationsdag i Malmö den 24 mars 2020. Vi visar och delar ut av våra läromedel, demonstrerar skolskogsryggsäcken samt berättar om de kostnadsfria inspirationsträffar vi erbjuder. Mer information hittar du här.

Tid Plats Stadium Arena Friidrottshall
Skapad av Skogen i skolan Mer info

Välkommen att träffa Skogen i Skolan på LäroMedia Bokhandels inspirationsdag i Norrköping den 18 mars 2020. Vi visar och delar ut av våra läromedel, demonstrerar skolskogsryggsäcken samt berättar om de kostnadsfria inspirationsträffar vi erbjuder. Mer information hittar du här.

Tid Plats Kalmar Sportcenter
Skapad av Skogen i skolan Mer info

Välkommen att träffa Skogen i Skolan på LäroMedia Bokhandels inspirationsdag i Kalmar den 5 mars 2020. Vi visar och delar ut av våra läromedel, demonstrerar skolskogsryggsäcken samt berättar om de kostnadsfria inspirationsträffar vi erbjuder. Mer information hittar du här.

Tid Plats Fortnox Arena
Skapad av Skogen i skolan Mer info

Välkommen att träffa Skogen i Skolan på LäroMedia Bokhandels inspirationsdag i Växjö den 4 mars 2020. Vi visar och delar ut av våra läromedel, demonstrerar skolskogsryggsäcken samt berättar om de kostnadsfria inspirationsträffar vi erbjuder. Mer information hittar du här.

Tid Plats Kristianstad Arena
Skapad av Skogen i skolan Mer info

Välkommen att träffa Skogen i Skolan på LäroMedia Bokhandels inspirationsdag i Kristianstad den 3 mars 2020. Vi visar och delar ut av våra...