Östra Götaland

Hej!

Här hittar du information om Skogen i skolan för Blekinge, Kalmar, Kronobergs, Skåne och Östergötlands län. Ansvarig här är Karin Ekströmer, som även är skogskonsulent på Sveriges skogliga myndighet Skogsstyrelsen.

Vad vill vi?
Sprida en allsidig och objektiv bild av skog och alla dess värden med hjälp av utomhuspedagogik. Vi vill öka intresset och kunskapen för skogen hos lärare med flera för att de i sin tur ska föra intresset vidare till eleverna.

Vad gör vi?
Verksamheten i Östra Götaland vänder sig till skolverksamhet för åldrarna F-9.  I första hand arrangerar vi inspirationsdagar i skogen för lärare, lärarstudenter, studenter som läser till fritidsledare och lärarassistenter. Vi försöker även träffa så många skolelever som vi hinner med.

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna!

Artiklar för Östra Götaland

Bra föreläsare, bra tempo och intressanta ämnen gjorde att den sjätte Ute är inne-konferensen, denna gång i Jönköping fick en flygande start. – Glädjande att möta så många nya ansikten, sade Kerstin Andersson från Utenavet när hon hälsade de 350 konferensdeltagarna välkomna.

Samordnare i Östra Götaland

Styrgrupp