Örebro

Hej!

Det här är sidan för Örebro läns verksamhet inom Skogen i Skolan. Ansvarig här är Emil Hjerpe, som även är skogskonsulent på Sveriges skogliga myndighet Skogsstyrelsen.

Vad vill vi? Sprida en allsidig och objektiv bild av skog och alla dess värden med hjälp av utomhuspedagogik. Vi hoppas att fler får ett ökat intresse för skog och även få upp ögonen för skogen som arbetsplats.

Vad gör vi? Verksamheten vänder sig i Örebro län till skolverksamhet för åldrarna F-9.  I första hand arrangerar vi inspirationsdagar i skogen för lärare, lärarstudenter och SYV-personal. Vi försöker även träffa så många skolelever som vi hinner med.

Ta gärna en kontakt om ni vill veta mer om verksamheten.

Artiklar för Örebro

Emil Hjerpe är skogskonsulent på Skogsstyrelsen och kommer att ta över som Regionsamordnare för Skogen i Skolans region Örebro. Hans företrädare Jörgen Amandusson kommer att fortsätta arbeta i Dalarna-Gävleborg. Emil är utbildad skogsmästare och mäklare. Kommande aktiviteter för...

Kontaktpersoner i Örebro

Samordnare