Örebro

Hej!

Det här är sidan för Örebro läns verksamhet inom Skogen i Skolan. Ansvarig här är Emil Hjerpe, som även är skogskonsulent på Sveriges skogliga myndighet Skogsstyrelsen.

Vad vill vi? Sprida en allsidig och objektiv bild av skog och alla dess värden med hjälp av utomhuspedagogik. Vi hoppas att fler får ett ökat intresse för skog och även få upp ögonen för skogen som arbetsplats.

Vad gör vi? Verksamheten vänder sig i Örebro län till skolverksamhet för åldrarna F-9.  I första hand arrangerar vi inspirationsdagar i skogen för lärare, lärarstudenter och SYV-personal. Vi försöker även träffa så många skolelever som vi hinner med.

Ta gärna en kontakt om ni vill veta mer om verksamheten.

Artiklar för Örebro

Nu har vi lanserat Skogen i Skolans digitala läromedel – Skogslektioner. Under snart 50 år har vi försett lärare med verktyg för att arbeta med utomhuspedagogik. Det har gjort att hundratusentals barn har fått vistas i och skapa en god relation till skogen. Med det nya läromedlet...

Samordnare i Örebro

Styrgrupp