Mälardalen

Innehållet på denna sida kommer att uppdateras fram över.

Gotland ingår numera i Region Mälardalen.

Skogslingor finns i Slite, Visby och Fardhem, där är man välkommen att göra ett besök. Slingpärmar kommer att delas ut till de skolor som är aktuella i ett visst område.

•Tre stycken skolskogar i tätortsnära områden, eller där intresse finns från skolorna är under planering.
•Det finns en skogsvagn som man kan få låna veckovis, det är en redskapsvagn som är fylld med verktyg och övningar, så det blir lättare att ta med en klass ut i naturen. Passa på att boka vagnen redan nu!

Artiklar för Mälardalen

Nu genomförs konferensen Ute är inne för sjätte gången den 29-30 augusti 2019. Här finns massor av inspiration för mer lärande utomhus i skola och förskola. Lyssna på inspirerande föreläsningar, diskutera vinsterna med fysiskt aktiva barn och elever och hur vi kan planera och bygga...

Kontaktpersoner i Mälardalen

Samordnare