Mälardalen

Innehållet på denna sida kommer att uppdateras fram över.

Gotland ingår numera i Region Mälardalen.

Skogslingor finns i Slite, Visby och Fardhem, där är man välkommen att göra ett besök. Slingpärmar kommer att delas ut till de skolor som är aktuella i ett visst område.

•Tre stycken skolskogar i tätortsnära områden, eller där intresse finns från skolorna är under planering.
•Det finns en skogsvagn som man kan få låna veckovis, det är en redskapsvagn som är fylld med verktyg och övningar, så det blir lättare att ta med en klass ut i naturen. Passa på att boka vagnen redan nu!

Artiklar för Mälardalen

För första gången anordnades #Bondeniskolan på Uppsala naturbruksgymnasium, Jälla dit det kom ca 1500 elever och lärare under två dagar. – På ett 15 tal bemannade stationer fick eleverna följa jordens och skogens kretslopp med planering, skörd och förädling, säger Helena Isakson,...

Kontaktpersoner i Mälardalen

Samordnare