Vill du jobba med skog och rovdjur i skolan?

Välkommen till en inspirationsdag i Järvsö! Både skog och rovdjur är ständigt aktuella ämnen, som med fördel kan användas för att uppnå läroplanens mål. Under 2013 kommer Rovdjurscentret och Skogen i Skolan att ordna inspirationsdagar för lärare som vill jobba med djur och natur, med fokus på skog och rovdjur. Vi börjar dagen med ett kortare teoripass, och ger oss sedan ut i djurparken Järvzoo där ni får smakprov på praktiska övningar att göra med eleverna. Anmälan senast 7 juni.

Preliminärt program

• 10.00 Samling och fika på centret
  • 10.20 Föredrag om skogen
  • 11.00 Föredrag om rovdjur
  • 11.45 Lunch på Järvzoo
  • 12.30 Praktiska övningar i djurparken
  • 14.00 Fri vandring i parken och på centret

Datum: 17 juni och 14 augusti
Plats: Rovdjurscentret De 5 Stora i Järvsö
Pris: 120 kr inkl. lunch och fika
Anmälan: Senast 7 juni till ylva@de5stora.com eller ring 0651-411 72.

Välkomna!