Vi hälsar Emil välkommen till Skogen i Skolan!

Emil Hjerpe, Regionsamordnare Region örebro
Emil Hjerpe är skogskonsulent på Skogsstyrelsen och kommer att ta över som Regionsamordnare för Skogen i Skolans region Örebro. Hans företrädare Jörgen Amandusson kommer att fortsätta arbeta i Dalarna-Gävleborg. Emil är utbildad skogsmästare och mäklare. Kommande aktiviteter för Skogen i Skolan blir inspirationsdagar för lärarstudenter på Örebro universitet.

Emil Hjerpe är skogskonsulent på Skogsstyrelsen.

– Mina huvudsakliga arbetsuppgifter är rådgivning, Regionsamordnare för Skogen i Skolan och att medverka i projektet Mera Tall. Min bakgrund är att jag är utbildad skogsmästare och mäklare. Tidigare har jag arbetat med bland annat arbetat med skogsvärdering och skoglig planering både i privat och offentlig sektor. Tidigare arbetsgivare är Holmen, Länsstyrelsen Dalarna och Areal.

Emils företrädare Jörgen Amandusson fortsätter inom Skogsstyrelsen och även Skogen i Skolan men i Region Dalarna-Gävleborg.

– Inom Skogen i Skolan är det uppstart för mig som ny regionsamordnare för Örebro län nu inom kort. Jörgen ska sätta in mig i arbetsuppgifter och ge en uppdatering på nuläge. Efter det ska jag försöka hitta bra vägar framåt i det arbetet. I nuläget är det sedan tidigare några träffar med lärarstudenter på Örebro Universitet inbokade under våren.

Vi hälsar Emil Hjerpe hjärtligt välkommen till Skogen i Skolan!

Publicerad: