Sveriges bästa skolskog

Written by admin On the 0 Comments
Nu kan din skola vinna 10 000 kronor till skolskogen.

Skogen i Skolan utlyser härmed en tävling, Sveriges Bästa Skolskog!

Reglerna är enkla. I anmälningsformuläret skriver ni skolans namn, fakta om skolskogen, vad ni gör i skolskogen i dag och hur ni vill använda vinstpengarna för att utveckla skolskogen eller arbetet i den. Det går också bra att formulera er egen anmälan, men se till att de uppgifter vi vill ha in kommer med i dokumentet. Skriv gärna ut en kopia av anmälningsformuläret och använd det som referens om ni efteråt vill komplettera er anmälan med exempelvis bilder eller andra typer av dokument. Vi ser helst att ni skickar in kompletteringar på cd eller liknande.

Den tävlande skolskogen måste vara registrerad i Skogen i Skolans databas. Om ni behöver hjälp med det, kontakta Olof Bergvall.

Förstapriset är 10 000 kronor och en låda fylld med användbara redskap och hjälpmedel till skolskogen. Tvåan får 5 000 kronor och en likadan låda. Tredje- och fjärdepristagarna får varsin låda till skolskogen.

Vinsterna är förknippade med vissa åtaganden. Vi vill att vinnarna dokumenterar och redovisar sina aktiviteter i skolskogen på vår hemsida. Dessutom kommer Tidningen Skogen i Skolan att innehålla reportage om de vinnande skolskogarna. Tävlingen pågår till den 15 maj 2009 och vinnaren utses före vårterminens avslutning.

Läs också rapporten Framgångsrika skolskogar av Lina Bergquist (pdf). &gt,&gt,

Uppdaterad:

Sidor