Panasonics trädplanteringsprojekt

Sedan 2008 har Skogen i Skolan deltagit i detta projekt initierat av elektronikföretaget Panasonic. Syftet är att för miljön plantera träd tillsammans med elever runt om i Sverige.

Skogen i Skolan har sedan 2008 deltagit i ett projekt initierat av elektronikföretaget Panasonic med syfte att för miljön plantera träd tillsammans med elever runt om i Sverige.

För varje produkt som Panasonic säljer under året avsätts en del av vinsten till detta projekt.

Planteringen ska ske som en del av undervisningen i skolan vilket innebär att det i anslutning till trädplanteringen ska ske någon slags undervisning om träd och trädens roll för klimatet.

I år kan Skogen i Skolan plantera upp till 70.000 träd. Detta genomför vi helt i Skogen i Skolans regi och på skolans villkor.