Läromedelsförfattare sökes

Written by Theresa von Hofsten On the 0 Comments
Det är dags att skapa nya Skogslektioner, denna gång riktade till högstadiet. Nu söker vi en lärare i åk 7 - 9 som vill vara med och skapa nya digitala lektioner om skogen.

Vi söker dig som är intresserad av skogen och kan skriva intresseväckande och kärnfullt om dess roll i samhället. Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av att skriva läromedel för högstadieelever. Du bör ha behörighet i flera ämnen på högstadiet; SO-ämnen och något praktiskt ämne såsom slöjd, bild, hemkunskap eller idrott och hälsa är extra intressant. Har du erfarenhet av skogsägande är det ett plus.

Skogslektioner är ett webbaserat läromedel om skogens roll i en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar utveckling. Läromedlet riktar sig även till dem som inte har en skog precis runt knuten, eftersom lektionerna kan göras i klassrummet. Materialet ska kopplas till läroplanen, och till FNs globala mål för en hållbar utveckling.

Skrivuppdraget är arvoderat och behöver ske under mars-maj 2021.

Skriv en kort presentation om dig själv och varför du är intresserad av uppdraget. Bifoga CV och något exempel på en text du skrivit.

Döp mailet ”SL7-9” och maila: kansli@skogeniskolan.se senast 10 mars. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Uppdaterad:

Sidor