Forest Challenge Badge - ett initiativ från FN och Sida

Forest Challenge Badge är en pedagogisk guide till skogar för barn och unga. Det är ett användbart stödverktyg för lärare och ungdomsledare, som utbildar barn och ungdomar om skogens betydelse för att upprätthålla livet på jorden. Lärare kan förbereda sina lektioner med hjälp av häftet som ger bakgrundsinformation om betydelsen av skogens ekosystem, skogar i bruk, skogar i riskzonen, och deras kulturella, ekonomiska och sociala värde för människor. Materialet är på engelska. / Forest Europe Growing Life Lärare kan förbereda sina sessioner med hjälp av skogar Challenge häftet. Detta ger bakgrundsinformation om betydelsen av skogens ekosystem, skogar i bruk, skogar i riskzonen, och deras kulturella, ekonomiska och sociala värde för människor.