Följ Skogen i Skolan!

Written by Gunilla Häggström On the 0 Comments
För att veta vad som händer inom Skogen i Skolan regionalt och nationellt kan du läsa nyheter på vår webbplats, prenumerera på nyhetsbrevet, gilla oss på Facebook och följa oss på Twitter. Dessutom finns en RSS för att följa Nationella kansliets blogg.

Skogen i Skolans verksamhet bygger på samverkan mellan skogssektorn och skolan. Metoden är utomhuspedagogik och vi vill sprida skoglig kunskap och attrahera fler studenter och anställda till branschen. Vi arbetar på skolans villkor och vårt material är anpassat efter läroplanerna.

Skogen i Skolans webbplats
skogeniskolan.se hittar du nyheter från vår verksamhet, om utomhuspedagogik och information som berör anställda inom skolvärlden. Här finns också information om verksamheten, faktasidor, läromedel och en mängd övningar som du kan utföra utomhus med dina elever.

Skogen i Skolans nyhetsbrev
Nyhetsbreven ges ut 8-10 gånger per år och innehåller månadens blogginlägg från vårt nationella kansli, nyheter från regionerna, om utomhuspedagogik och information som berör lärare. Dessutom får du månadens övning som kopplar till det som är aktuellt just då. Här kan du prenumerera på nyhetsbrevet!

Nationella kansliet bloggar
Bloggen berör aktuella ämnesområden för anställda inom skolan och information från verksamheten. Det finns en RSS för bloggen som du kan prenumerera på.
Prenumerera på bloggens RSS!

Facebook och Twitter
Skogen i Skolan finns på Facebook där nationella kansliet och våra tio regioner kommunicerar om våra aktiviteter som vi anordnar för lärare, lärarstudenter, studie- och yrkesvägledare samt elever.
Gilla Skogen i Skolan på Facebook
Följ Skogen i Skolan på Twitter

Uppdaterad:
Bild för Gunilla Häggström
Gunilla Häggström
Kommunikationsansvarig Skogen i Skolan

Sidor