Anmäl din klass till Jorden & Skogen i Stan 1-2 okt på Jamtli

Written by Mona Thorsson On the 0 Comments
Jorden och Skogen har en stor betydelse för oss alla. Den 1-2 oktober är det så åter dags för de populära elevdagarna på Jamtli, Östersund för elever som går i årskurs 4-5.

Ta med din klass till en lärorik dag med massor av aktiviteter och prova på-upplevelser. Programmet tar drygt tre timmar och består av en vandring mellan olika stationer. Eleverna får arbeta både praktiskt och teoretiskt med övningarna som ger ökad förståelse för jorden & skogen.

Du och dina elever får följa med in i jorden och skogens kretslopp - med skörd, plantering och förädling - men även upptäcka den biologiska mångfalden, miljöarbetet och de sociala värden som jord, djur, skog och natur erbjuder. Programmet är kostnadsfritt för deltagande klasser!

Läs mer om Jorden & Skogen i Stan 1-2 okt 2013  - Jamtli här!