Senaste nytt från Skogen i Skolan

Regionsamordnare i Skogen i Skolan ordnar inspirationsdagar för lärare och aktiviteter för elever
Vill du veta mer om vad som händer inom Skogen i Skolan? På kansliets blogg kan du läsa om projektet digitala läromedel och i nyhetsbrevet får du förutom nyheter också ta del av månadens övning. Vi finns i flera digitala och sociala kanaler!

Skogen i Skolan består av tio regioner över hela Sverige med Regionsamordnare som får uppdrag av regionala styrgrupper att ordna inspirationsdagar för lärare och aktiviter för elever.

Kansliet stödjer regionernas arbete genom att ta fram läromedel som t.ex den populära skolskogsryggsäcken. Sedan tidigare finns Boken om skogen och Möjligheter i skolskogen. Nu pågår ett projekt med att ta fram digitala läromedel som kommer att lanseras längre fram under våren 2020.

För att få veta mer kan du gå in på Kansliets blogg på Skogen i Skolans webbplats. Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev som kommer ut 5-6 gånger per år. Dessutom har vi en sida på Facebook, Twitter och Instagram. På Skogen i Skolans Youtube-kanal ser du våra filmer och den kommer att uppdateras med fler filmer under våren. Vi har också hundratals övningar som du kan göra med dina elever!