Kalenderhändelser

Tid
Plats
Kristianstad Arena
Mer info:

Välkommen att träffa Skogen i Skolan på LäroMedia Bokhandels inspirationsdag i Kristianstad den 3 mars 2020. Vi visar och delar ut av våra...

Tid
Plats
Fortnox Arena
Mer info:

Välkommen att träffa Skogen i Skolan på LäroMedia Bokhandels inspirationsdag i Växjö den 4 mars 2020. Vi visar och delar ut av våra läromedel, demonstrerar skolskogsryggsäcken samt berättar om de kostnadsfria inspirationsträffar vi erbjuder. Mer information hittar du här.

Tid
Plats
Kalmar Sportcenter
Mer info:

Välkommen att träffa Skogen i Skolan på LäroMedia Bokhandels inspirationsdag i Kalmar den 5 mars 2020. Vi visar och delar ut av våra läromedel, demonstrerar skolskogsryggsäcken samt berättar om de kostnadsfria inspirationsträffar vi erbjuder. Mer information hittar du här.

Tid
Plats
Stadium Arena Friidrottshall
Mer info:

Välkommen att träffa Skogen i Skolan på LäroMedia Bokhandels inspirationsdag i Norrköping den 18 mars 2020. Vi visar och delar ut av våra läromedel, demonstrerar skolskogsryggsäcken samt berättar om de kostnadsfria inspirationsträffar vi erbjuder. Mer information hittar du här.

Tid
Plats
Stadionmässan
Mer info:

Välkommen att träffa Skogen i Skolan på LäroMedia Bokhandels inspirationsdag i Malmö den 24 mars 2020. Vi visar och delar ut av våra läromedel, demonstrerar skolskogsryggsäcken samt berättar om de kostnadsfria inspirationsträffar vi erbjuder. Mer information hittar du här.

Tid
Plats
HBG Arena
Mer info:

Välkommen att träffa Skogen i Skolan på LäroMedia Bokhandels inspirationsdag i Helsingborg den 25 mars 2020. Vi visar och delar ut av våra läromedel, demonstrerar skolskogsryggsäcken samt berättar om de kostnadsfria inspirationsträffar vi erbjuder. Mer information hittar du här.

Tid
Plats
Linköping Konsert & Kongress
Mer info:

Välkommen att träffa Skogen i Skolan på LäroMedia Bokhandels inspirationsdag i Linköping den 15 april 2020. Vi visar och delar ut av våra läromedel, demonstrerar skolskogsryggsäcken samt berättar om de kostnadsfria inspirationsträffar vi erbjuder. Mer information hittar du här.