WWF

Ny skoltävling inspirerar barn att upptäcka naturen

Nu utlyser Världsnaturfonden WWF och Svenska Turistföreningen STF en tävling för skolor, förskolor och fritidshem inför Earth Hour. Barnens uppgift blir att på ett kreativt sätt få fler att upptäcka närmiljön och tipsa andra om sina favoritställen. De ska inspirera fler att ”svemestra” klimatsmart. / WWF

Platser kvar på Region Dalarna-Gävleborgs kurser i Järvsö

Det finns fortfarande platser kvar på våra kurser under vecka 44 i Järvsö. Nytt för i år är att ni kan välja och vraka mellan tre olika kursdagar – välj en, två eller alla tre! Den 28 okt är det Grundkurs (skog och rovdjur), den 29 okt är det Klimatfrågor i skolan med WWF, Skogen i Skolan och De 5 Stora inklusive guidad tur i djurparken och den 30 okt är det The big five – Fokusera på förmågor och nå målen. Föreläsning av Göran Svanelid samt övningar och workshop. Anmälan senast 11 oktober till info@de5stora.com eller 0651-411 70.