Panasonic

Vad har hänt i Skogen i Skolans verksamhet under 2012?

Det får du svar på när du läser igenom verksamhetsberättelsen som nu är klar. Den är uppdelade i två delar för det Nationella kansliets aktiviteter och för regionernas verksamheter under 2012. Här är ett axplock av aktiviteterna: genom Panasonic-projektet sattes 70.000 plantor av elever, Jorden och skogen pågick i flera regioner, Funäsdalens skola blev Skogens mästare, lärare och elever har fått skoglig utbildning och varit ute i sina skolskogar. Dessutom har det varit Riksmöte, nya regionsamordnare har tillsatts, Skogsstyrelsen har intensifierat sitt arbete och Nationella kansliet har kommunicerat om Skogen i Skolan bland annat på Skolforum.

Från nyhetsbrevet - utredning, Skogsstyrelsen och workshop

Panasonic sponsrar med 70.000 plantor till Skogen i Skolans regioner. Regionsamordnarna kan höra av sig till Erika Nilsson, regionsamordnare Västerbotten, på ac@meraskog.se eller telefon: 070-232 41 61. Två rapporter angående utredning av Skogen i Skolans verksamhet och finansiering presenterades vid en träff med ledande företrädare för skogsföretagen, skogsägarföreningarna och Sveaskog. Läs mer om Skogsstyrelsen strategi för SiS och övrig information i nyhetsbrevet.