Nynäshamn

Ute är inne - konferens i Nynäshamn 21-22 september 2017

Anmälan till Ute är inne konferensen är öppen! Konferensen kan bara ta emot 400 deltagare, så först till kvarn... Den femte konferensen handlar om utemiljön som språngbräda till kreativa lärprocesser, nyfikna elever, ökad måluppfyllelse och minskat utanförskap. Anmäl dig här, senast den 9/9!

Missa inte årets främsta konferens i utomhuspedagogik!

Den 20 mars öppnar anmälan till Ute är Inne 2017, årets främsta konferens om utomhuspedagogik. Ute är Inne arrangeras för femte gången av nätverket Utenavet, där Skogen i Skolan ingår. I år är Nynäshamns kommun värd och aktuellt datum är 21-22 september. Läs mer på bloggen som du också kan prenumerera på!

Välkommen till Ute är inne 2017

Platser, verktyg och metoder är temat i Nynäshamn den 21-22 september 2017. Konferensen handlar om utemiljön som språngbräda till kreativa lärprocesser, nyfikna elever, ökad måluppfyllelse och minskat utanförskap.