LRF Mälardalen

Bonden i skolan och Skogen i Skolan på Berga och Jälla

Bonden i skolan på Berga och Jälla naturbruksgymnasium
LRF Mälardalen och Skogen i Skolan hälsar elever och lärare i årskurs 4-6 välkomna till en lärorik och givande dag med det svenska lantbruket – ett unikt tillfälle att uppleva vårt jord- och skogsbruk! Aktiviteten är kostnadsfri och pågår kl. 9-15 den 13-14/9 på Jälla och den 26-27/9 på Berga. Detta är samma aktivitet som tidigare kallades Jorden och skogen i stan (Josis).

Bonden i skolan och Skogen i Skolan på Berga och Jälla

LRF Mälardalen och Skogen i Skolan hälsar elever och lärare i årskurs 4-6 välkomna till en lärorik och givande dag med det svenska lantbruket – ett unikt tillfälle att uppleva vårt jord- och skogsbruk! Aktiviteten är kostnadsfri och pågår kl. 9-15 den 5-6/9 på Berga och den 14-15/9 på Jälla. Detta är samma aktivitet som tidigare kallades Jorden och skogen i stan (Josis).