Jälla

Bonden i skolan och Skogen i Skolan på Berga och Jälla

Bonden i skolan på Berga och Jälla naturbruksgymnasium
LRF Mälardalen och Skogen i Skolan hälsar elever och lärare i årskurs 4-6 välkomna till en lärorik och givande dag med det svenska lantbruket – ett unikt tillfälle att uppleva vårt jord- och skogsbruk! Aktiviteten är kostnadsfri och pågår kl. 9-15 den 13-14/9 på Jälla och den 26-27/9 på Berga. Detta är samma aktivitet som tidigare kallades Jorden och skogen i stan (Josis).

Mellanstadiebarn i Uppsala fick kunskap om jord och skog

Elever fick kunskap om skogsbruk på #Bondeniskolan på Jälla naturbruksgymnasium i Uppsala
För första gången anordnades #Bondeniskolan på Uppsala naturbruksgymnasium, Jälla dit det kom ca 1500 elever och lärare under två dagar. – På ett 15 tal bemannade stationer fick eleverna följa jordens och skogens kretslopp med planering, skörd och förädling, säger Helena Isakson, LRF. – Här får de en chans att smaka, lukta, plantera en gran och sitta i en skogsmaskin, säger Anna Malmström, Skogen i Skolan.

Bonden i skolan och Skogen i Skolan på Berga och Jälla

LRF Mälardalen och Skogen i Skolan hälsar elever och lärare i årskurs 4-6 välkomna till en lärorik och givande dag med det svenska lantbruket – ett unikt tillfälle att uppleva vårt jord- och skogsbruk! Aktiviteten är kostnadsfri och pågår kl. 9-15 den 5-6/9 på Berga och den 14-15/9 på Jälla. Detta är samma aktivitet som tidigare kallades Jorden och skogen i stan (Josis).