jägmästarstudent

Skogen i Skolan och SkogsSverige träffade blivande jägmästarstudenter på Märgträffen

Written by Matilda Lingegård On the 0 Comments
Under den årliga Märgträffen på SLU i Umeå fanns Skogen i Skolan och SkogsSverige på plats för att träffa blivande jägmästare. Dagen bjöd på många intressanta diskussioner om bland annat jämställdhet, utomhuspedagogik, uppsatsskrivning och hur vi får fler att upptäcka tjusningen med skog. I montern kunde besökarna gå en tipspromenad och tävla om en årsprenumeration på tidningen Skogen.

Gör som kungahuset - köp Skogis granar!

Möt Johanna Hägglund, jägmästarstudent på SLU i Umeå när hon berättar om sig själv, sina studier på SLU:s Jägmästarprogram i Umeå och inte minst om försäljningen av Skogis-granar. Studenterna åkte ner till Skåne för att hugga granarna och säljer dem nu från den 14-23 december på åtta försäljningsställen i Stockholm. Där kan du träffa Johanna och de andra studenterna samt köpa en färsk julgran! Kungahuset fick sin julgran levererad onsdagen den 16/12.