Funäsdalens skola

Rafflande final i Skogens Mästare - Region Jämtland 2013

Det var fyra förväntansfyllda klasser från länet, nämligen Funäsdalens skola, Hansåkersskolan, Anders Olofskolan och Storsjöskolan som gjorde upp om vem som kan titulera sig som Skogens Mästare 2013. Finalen avgjordes den 27 november på Torsta Naturbruksgymnasium.

Rafflande final i Skogens Mästare - Region Jämtland 2013

Written by Mona Thorsson On the 0 Comments
Det var fyra förväntansfyllda klasser från länet, nämligen Funäsdalens skola, Hansåkersskolan, Anders Olofskolan och Storsjöskolan som gjorde upp om vem som kan titulera sig som Skogens Mästare 2013. Finalen kom i dag att avgöras på Torsta Naturbruksgymnasium.

Funäsdalens skola är Skogens mästare 2012!

Fyra lag om fyra elever från fyra kommuner i Region Jämtland deltog i den spännande finalen på Jämtlands naturbruksgymnasium utanför Östersund. Efter att många frågor besvarades inomhus var det dags för utomhusmomenten i tävlingen. Slutligen utsågs Funäsdalens skola till Skogens mästare 2012. Tävlingen Skogens mästare ger eleverna skoglig kunskap både teoretiskt och praktiskt samt använder material från Skogen i Skolan såsom läromedel, övningar och faktablad som finns på webbplatsen.