Kalenderhändelser - 2020-03

Tid
Plats
Kristianstad Arena
Mer info:

Välkommen att träffa Skogen i Skolan på LäroMedia Bokhandels inspirationsdag i Kristianstad den 3 mars 2020. Vi visar och delar ut av våra...

Tid
Plats
Fortnox Arena
Mer info:

Välkommen att träffa Skogen i Skolan på LäroMedia Bokhandels inspirationsdag i Växjö den 4 mars 2020. Vi visar och delar ut av våra läromedel, demonstrerar skolskogsryggsäcken samt berättar om de kostnadsfria inspirationsträffar vi erbjuder. Mer information hittar du här.

Tid
Plats
Kalmar Sportcenter
Mer info:

Välkommen att träffa Skogen i Skolan på LäroMedia Bokhandels inspirationsdag i Kalmar den 5 mars 2020. Vi visar och delar ut av våra läromedel, demonstrerar skolskogsryggsäcken samt berättar om de kostnadsfria inspirationsträffar vi erbjuder. Mer information hittar du här.

Tid
Plats
Stadium Arena Friidrottshall
Mer info:

Välkommen att träffa Skogen i Skolan på LäroMedia Bokhandels inspirationsdag i Norrköping den 18 mars 2020. Vi visar och delar ut av våra läromedel, demonstrerar skolskogsryggsäcken samt berättar om de kostnadsfria inspirationsträffar vi erbjuder. Mer information hittar du här.

Tid
Plats
Vindskyddet nedanför Teleborgs slott, Växjö
Mer info:

Skogen erbjuder en miljö som stimulerar både fantasi och kreativitet. I skolskogen går det att kombinera undervisning med upplevelser och lek på ett sätt som är svårt att göra i ett vanligt klassrum. Där kan eleverna lära med flera sinnen och förankra kunskapen i egna naturupplevelser.

Syftet med träffen är att inspirera och testa konkreta övningar,...

Tid
Plats
Stadionmässan
Mer info:

Välkommen att träffa Skogen i Skolan på LäroMedia Bokhandels inspirationsdag i Malmö den 24 mars 2020. Vi visar och delar ut av våra läromedel, demonstrerar skolskogsryggsäcken samt berättar om de kostnadsfria inspirationsträffar vi erbjuder. Mer information hittar du här.

Tid
Plats
HBG Arena
Mer info:

Välkommen att träffa Skogen i Skolan på LäroMedia Bokhandels inspirationsdag i Helsingborg den 25 mars 2020. Vi visar och delar ut av våra läromedel, demonstrerar skolskogsryggsäcken samt berättar om de kostnadsfria inspirationsträffar vi erbjuder. Mer information hittar du här.