Bonden i Skolan på Jälla naturbruksgymnasium 13-14 september 2018

Du och dina elever får följa jordens och skogens kretslopp med plantering, skörd och förädling och även upptäcka matens väg från jord till bord. Eleverna får träffa bönder och olika djur som finns på bondgården som grisar, kor och kalvar, hästar och får. Det innehållsrika programmet tar cirka tre timmar och bjuder på en vandring utomhus mellan bemannande stationer med praktiska och teoretiska övningar. Genom ett besök på Bonden i skolan på Jällagymnasiet får eleverna möjlighet att ta del av flera mål i läroplanen och aktiviteten vänder sig till elever i årskurs 4-6.

• Jällagymnasiet
    Aktiviteten pågår 13-14 september 2017 kl. 9–15 på Jällagymnasiet utanför Uppsala.

Anmälan och frågor
Välkommen med din anmälan så snart som möjligt , men senast 13 augusti. Vi har begränsat antal platser så först till kvarn gäller! Anmälan sker via anmälningsformuläret HÄR

Praktisk information om besöket kommer via e-post efter anmälan. Alla aktiviteter är kostnadsfria.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Sara Danvind, LRF Mälardalen, lrfsara@outlook.com

Buss till Berga

LRF Mälardalen och SL bjuder klasserna på den 10 minuter korta bussturen från Västerhaninge station till Berga. Extrainsatta bussar går i skytteltrafik mellan kl. 8.45 och 10.30 från Västerhaninge station samt på eftermiddagen mellan kl. 13 och 14 från Berga. Med pendeltåget tar ni er från Centralstationen till Västerhaninge station på cirka 30 min.

torsdag, 13 september, 2018 - 09:00 till fredag, 14 september, 2018 - 15:00
Jälla naturbruksgymnasium