Kalenderhändelser

Hemlingsby friluftsområde, Gävle
Mer info:

Välkommen till en inspirationsdag i Gävle!

Rovdjurscentret De 5 Stora och Skogen i Skolan anordnar en inspirationsdag för pedagoger som vill jobba med djur och natur i skolan - med fokus på skogen och de stora rovdjuren.

Under dagen får du lära dig mer om skog och rovdjur och du får många tips och smakprov på praktiska övningar att göra med eleverna.

tisdag, 1 november, 2016 - 09:30 till onsdag, 2 november, 2016 - 15:00
Rovdjurscentret De 5 Stora i Järvsö
Mer info:

Fullspäckat med teori och praktiska övningar!

Under höstlovet anordnar Rovdjurscentret De 5 Stora och Skogen i Skoaln en kurs för dig som vill arbeta med skog och rovdjur i skolan.
Kursen pågår under två dagar, där vi varvar teori med pratiska övningar både inom- och utomhus. Övningarna passar bra in i läroplanen.

Välkomna!

torsdag, 21 september, 2017 - 08:00 till fredag, 22 september, 2017 - 16:00
Nynäshamn
Ute är inne
Mer info:
Platser, verktyg och metoder är temat i Nynäshamn den 21-22 september 2017. Konferensen handlar om utemiljön som språngbräda till kreativa lärprocesser, nyfikna elever, ökad måluppfyllelse och minskat utanförskap.

Konferensen vänder sig till dig som är:

• skolledare, lärare och annan personal i förskola, grundskola och gymnasieskola, samt...